Gratis en Snelle Verzending aan uw Huis of in een Parcelshop.

De voordelen van Birkenstock

De voordelen van Birkenstock

Birkenstock is gekend voor de hoogwaardige kwaliteit en voor zijn lange levensduur. Het is de slipper bij uitstek die nog niet geëvenaard in stapcomfort.

De voordelen van Birkenstock lijsten voor u even op:

  • Birkenstock is gekend voor zijn goede ondersteuning van de voet bij volwassenen als bij kinderen. Dit zijn orthopedische slippers met een kurken zool en latex met een anatomisch voorgevormde voet die ervoor zorgen dat men mooi recht staat en wandelt.

  • Mensen die een staand beroep hebben of veel afstanden afleggen weten dat Birkenstock de ideale slipper aan de voet is, daar deze ervoor zorgt dat voeten en benen niet pijnlijk en/of vermoeid aanvoelen op het einde van de dag. Daarom dat je Birkenstocks zoveel ziet bij professioneel gebruik, zoals de zorgsector, rusthuizen, ziekenhuizen en horeca.

  • Birkenstock corrigeert het hele lichaam daar men stabiel en gebalanceerd stapt. Het voorkomt ook andere onderliggende klachten, zoals knie-, heup-, rug- en nekklachten.

  • Birkenstock staat gekend voor eenvoudige afwerkingen en vooral zachte materialen zoals leder en suède. Het comfortgevoel bij het dragen van Birkenstock maak ze daarom zo populair en gemakkelijk om te dragen. Er zijn verschillende modellen en kleuren gemaakt, zodat er voor ieder wat wils is. Er zijn zelfs VEGAN slippers/sandalen die geen gebruik maken van dierlijke materialen.

  • Het is bewezen dat het de voetzool van Birkenstock de voetspieren masseert en activeert, waardoor er een beter bloedcirculatie is. Dit geeft als gevolg dat koude voeten verleden tijd zijn met Birkenstocks.

  • Het lederen voetbed is een natuurlijk materiaal dat ademt, warmte – en koude isolerend werkt en vochtregulerend is. Hierdoor zorgt Birkenstock voor een ideaal voetklimaat.