Gratis en Snelle Verzending aan uw Huis of in een Parcelshop.
Freedom Moses logo

Freedom Moses voor Dames

Ontdek de collectie van Freedom Moses voor Dames

Filter
Van laag naar hoog sorteren

20 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

20 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Waarom Freedom Moses online kopen bij Slippersworld

Freedom Moses is de chill slipper bij uitstek. Ze zijn kleurrijk , cool, genderloos, tijdloos, hip maar vooral leuk. De slippers worden 100% VEGAN geproduceerd. Freedom Moses promoot een relaxte levensstijl zonder onze aarde te schaden. Ze geven ook om de werkomstandigheden tijdens de productie: eerlijke lonen en veilige omstandigheden.

De Freedom Moses slipper ruikt lekker naar de combinatie van melk en honing. De slippers zijn gemaakt uit het PCU materiaal. Dit is een milieuvriendelijke materiaal, dat sterk & duurzaam en licht aan de voeten aanvoelt. Ze zitten uitermate comfortabel en zijn modieus.

Het onstaan van Freedom Moses

In de wereld van sandalen maakt Freedom Moses een fantastische golf met zijn iconische slippers. Deze revolutionaire schoenenlijn zag het licht in 2016, als antwoord op een verlangen naar roaming-vrijheid, zomerse vibes en voetcomfort.
Freedom Moses is het geesteskind van Sarah Gurt, die haar lange carrière in de modewereld gebruikte om het strakke, minimalistische ontwerp en de levendige patronen te creëren waar het merk nu om bekend staat. Elk paar Freedom Moses slippers is vervaardigd met de hoogste normen en van milieuvriendelijk, duurzaam en recyclebaar materiaal, waarmee het merk zijn toewijding aan duurzaamheid en ecologisch bewustzijn in de schoenenindustrie benadrukt.
Sinds de geboorte hebben Freedom Moses slippers de voeten van mensen over de hele wereld opgefleurd met hun bonte kleuren en comfortabele pasvorm. Geïnspireerd door het tijdloze design van de klassieke glijbaansandaal, zijn Freedom Moses slippers een herontdekking van de zomerliefde. De historie echoes met gelach, plezier, en de onmiskenbare geur van vrijheid, gekristalliseerd in een paar slippers.